Leveranciers

Een goed product start met een goede basis.
Daarom hebben wij gekozen voor leveranciers die staan voor authenticiteit.
Boeren met liefde voor de koeien, waar bijzonder lekkere romige, lokaal gemaakte, ijs variaties vandaan komen en vlees dat eerlijk en biologisch is. Dit proef je terug in de overheerlijke burgers en delicatessen die wij serveren.

Lindenhoff

Lindenhoff is niet alleen leverancier van vlees, groenten, zuivel en specialiteiten. Ze noemen zichzelf ambassadeurs van authentieke smaak. Die titel verplicht hen om altijd te zoeken naar producten die smaken zoals de natuur het bedoeld heeft. Bij vlees doelen ze daarmee op originele, niet-gekruiste vleesrassen, maar ook hoe dat vlees het best tot zijn recht komt door de juiste rijping. En natuurlijk komen daar nooit geur-, kleur-, en smaakstoffen aan te pas. Bij groente draait het om originele, niet-hybride rassen uit het seizoen van de volle grond. Zuivelproducten halen ze zoveel mogelijk rauwmelks rechtstreeks van de boer. Elke boer heeft zijn eigen specialiteit, veelal van generatie op generatie overgedragen.

Tom van Otterloo

Bakkerij Tom van Otterloo is een ambachtelijke bakkerij.

Zij werken met pure ingrediënten, al of niet biologisch. Samen met tijd én liefde voor het ambacht zorgen zij voor kwaliteit en smaak. Doordat zij hun eigen desem bereiden heeft het brood een eigen signatuur.  

Wijnhandel J.Bart

Voor Wijnimport J.Bart zijn een aantal waardes zeer belangrijk als het gaat om producenten waarmee Wijnimport J.Bart samenwerkt:

  • Een goede en lange historie in het leveren van kwaliteitswijnen
  • Respect hebben voor zijn omgeving, mens en natuur
  • Gaan voor een lange samenwerking met Wijnimport J.Bart
  • Een familiebedrijf, of lang bestaande coöperaties, waardoor kennis niet verloren gaat

Zij zijn trots dat de producenten uit hun assortiment deze waardes ook hooghouden. In lijn met de huidige ontwikkelingen zijn er meer en meer producenten die gecertificeerd biologisch of biodynamisch werken.